emovements

visie
over mij

voor wie

coaching zakelijk

coaching particulier

training

meeting to the point

presteren onder druk

marketing

ervaringen

workshops

referenties  

contact

privacy  

Training

De onderscheidende aanpak van Emovements bestaat uit het feit dat ik niet train op vaardigheden maar op persoonlijkheid. Deelnemers worden zich door deze aanpak bewust van gevoelens, herkennen van patronen, en zien kwaliteiten en ontwikkelpunten van zichzelf. Door de dynamiek met de trainer in het hier en nu, worden situaties erg herkenbaar,transparant, concreet, soms confronterend, direct maar altijd in een afgestemd en betrokken contact. Dit alles maakt dat de acceptatie maximaal is. Daarna is het aan de persoon zelf om hier verder iets mee te willen doen, of niet. Uiteraard wordt er in de training of indien gewenst in persoonlijke coaching verder aan de ontwikkelpunten gewerkt. Indien men besluit zichzelf te willen “aanpakken” zal men winnen aan flexibiliteit en bewegingsvrijheid.

Trainingen kunnen rondom diverse thema’s worden ingevuld denk aan onderwerpen als:
- welke rol speelt voelen in je leven
- het maken van keuzes in je leven

Tailor Made Workshops of training
Op aanvraag kan ik natuurlijk een speciale workshop of training ontwikkelen gebaseerd op voor jou, of voor jouw bedrijf, actuele aandachtspunten of onderwerpen. Denk hierbij ook aan persoonlijk trainingen op het gebied van Marketing, het vak waar ik vele jaren ervaring in heb. Dus zaken als presentatietraining, stevig op je benen staan bij tegenwind, en andere issues die je binnen dit vak tegenkomt. Dit alles kan ik verwerken tot een leerzame training met oefeningen om aan den lijve te ervaren, waardoor hetgeen je leert daadwerkelijk beklijft.

Neem dus rustig contact met mij op dan kunnen we bespreken wat de wensen zijn en aan de hand daarvan kan ik een programma voor je samenstellen.