emovements

visie
over mij

voor wie

coaching zakelijk

coaching particulier

training

meeting to the point

presteren onder druk

marketing

ervaringen

workshops

referenties  

contact

privacy  

Training

Nieuwe training: Communiceren, het lijkt zo makkelijk en is zo moeilijk!

Deze training is waardevol omdat je het geleerde direct kunt toepassen. Het is geschikt voor iedereen die regelmatig stoeit met communicatie. Je zult ervaren dat je daadwerkelijk meer gaat bereiken door anders te communiceren.

Je voelt je zekerder omdat je beter bent voorbereid, meer grip hebt op je gesprek en gewoon meer verstand hebt gekregen van communicatie. Effectiever communiceren, in moeilijke situaties kun je dus leren!

Lees hier alles over deze nuttige en leuke training.

Meld je snel aan:

Naam
Telefoonnummer
E-mail adres (verplicht)
Bericht:

In de training leer je uiteraard vaardigheden. Maar, de aanpak van Emovements kenmerkt zich doordat ik in de training vooral aandacht heb voor jouw unieke persoonlijkheid. Deelnemers worden zich hierdoor bewust van eigen gevoelens, herkennen patronen, en zien kwaliteiten en ontwikkelpunten van zichzelf. Door de dynamiek met de trainer in het hier en nu, worden situaties erg herkenbaar, transparant, concreet en soms confronterend. Uiteraard geef ik feedback altijd in afstemming en vanuit betrokkenheid. Dit alles maakt dat de acceptatie maximaal is.

Tailor Made workshop of training
Op aanvraag, ontwikkel ik graag een specifieke workshop of training. Gebaseerd op voor jou, of voor jouw team of bedrijf, actuele aandachtspunten of onderwerpen. Neem dus rustig contact op dan kunnen we bespreken wat de wensen zijn en aan de hand daarvan stel ik een programma voor je samen.