emovements

visie
over mij

voor wie

coaching zakelijk

coaching particulier

training

meeting to the point

presteren onder druk

marketing

ervaringen

workshops

referenties  

contact

privacy  

Referenties

Uiteraard wil ik je graag deelgenoot maken met de positieve ervaringen van mijn clienten. Daarom heb ik enkele van hen gevraagd om hun ervaring met jouw als lezer te willen delen. En dat wilden ze!

Zakelijk
“Henrieke heeft het talent om snel het vertrouwen van de mensen te winnen en daardoor snel tot de kern van de “ontwikkelpunten” te komen. Henrieke kan op een zeer directe persoonlijk manier mensen uitdagen en een spiegel van hun gedrag voorhouden die zeer effectief werkt. Resultaat is dat je echt wezenlijke positieve veranderingen ziet bij de mensen en ook nog op een natuurlijke manier. Ik ben erg enthousiast over Henrieke! Trouwens iedereen kan wat van Henrieke als coach leren niet alleen mensen met een ontwikkelingsbehoefte….die hebben we allemaal alleen bij sommigen zijn die wat meer zichtbaar…” Hein van der Bijl, Kimberly-Clark.

“Henrieke heb ik leren kennen als een zeer empatisch persoon, waar je direct een klik mee voelt. Haar manier van coachen staat voor: de persoon in zijn waarde te laten. Hiermee bedoel ik dat je leert dat veranderingen uit jezelf moet komen en niet dat je er een nieuw trucje bij leert, zoals bij een cursus. De gesprekken worden soms aangevuld met een “doe” oefening. Deze oefeningen zijn altijd verrassend, maar zeer effectief in het voelen van situaties en hoe je daarmee om kunt gaan. Deze oefeningen vergroot je zelfinzicht. Henrieke’s manier van aanpak is berust op het feit dat vooral jezelf er voordeel van moet in zien, zakelijk dan wel privé. Ik kan dan ook Henrieke met een warm hart aanbevelen.”

Particulier
“ Henrieke ‘leest’ mij en mijn lichaamstaal op zo’n manier dat ik mij gezien/gehoord voel. En ze weet iedere keer de vinger op de zere plek te leggen. Ik snap nu waar de uitdrukking ‘lekker in je vel zitten’ vandaan komt. Ik heb geleerd om steviger in mijn lijf te zitten, sterker tegenover de buitenwereld te staan en de grens tussen jou en mij beter te bepalen, waardoor ik vooral mezelf beter voel. Doe ik dat niet dan komen alle signalen van mijn omgeving “vrij hard” binnen en heb ik minder ‘feeling’ met mezelf.”