emovements

visie
over mij

voor wie

coaching zakelijk

coaching particulier

training

meeting to the point

presteren onder druk

marketing

ervaringen

workshops

referenties  

contact

privacy  

Presteren onder druk

Voor wie ?

Voor iedereen, die onder druk moet leven, werken, functioneren of presteren en het gevoel heeft dat dit beter kan.


Wat is er nu zo uniek aan de training?
We laten jou aan den lijve ervaren hoe druk voor jou van invloed is op je presteren. Door het ter plekke zichtbaar maken van jouw patroon, dat ontstaat onder druk, kunnen we je meer inzicht geven hoe jij met druk omgaat, of wellicht niet omgaat en hoe jouw prestaties hierdoor beïnvloed worden. Hierdoor vergroot je je zelfinzicht en kan je ervoor kiezen het anders te gaan doen.

Wat leer je in deze training?
Je kunt in deze training leren hoe jouw lichaam en geest op druk reageren. Wat is jouw strategie (patroon) om te presteren en hoe voel jij je daarbij? Verder kunnen we je leren hoe jouw prestatie beïnvloed wordt door de druk die je ervaart. Naast het stellen van de ‘stressdiagnose’ richt deze training zich ook op het optimaliseren van je prestatie. Hoe kun jij, met alle druk die er op je af komt, je eigen kracht blijven voelen, je rust bewaren en tegelijkertijd goed presteren? Topsporters maken gebruik van deze trainingsaanpak om onder druk te scoren, waarom jij niet?!

Trainingsduur
Wij hebben een standaard programma van 2 dagen dat wij aanbieden maar zijn ook graag bereid deze training, met jou als opdrachtgever, naar wens samen te stellen. Eventueel kunnen wij in een individueel vervolgtraject de ontwikkelpunten verder intrainen.


Hier kunt u het programma downloaden.