emovements

visie
over mij

voor wie

coaching zakelijk

coaching particulier

training

meeting to the point

presteren onder druk

marketing

ervaringen

workshops

referenties  

contact

privacy  

Emovements Marketing

Feeling houden met het bedrijfsleven vind ik erg belangrijk! Dit ten behoeve van mijn activiteiten als haptonoom en uiteraard helemaal voor mijn vak van marketeer. De balans tussen en dynamiek van deze twee vakgebieden vind ik inspirerend en uitdagend. Dat maakt dan ook dat ik tevens beschikbaar ben als interim marketeer. Gezien mijn jarenlange ervaring als marketeer bij A-merk bedrijven kan ik snel en pragmatisch een organisatie doorzien. Vervolgens vind ik het een geweldig leuke taak om, samen met de mensen intern, te bouwen aan marketing- projecten of processen.

Waar ik binnen dit marketingvak echt vrolijk van wordt is het bedenken van innovaties. En deze vervolgens met een multi disciplinair team uitontwikkelen via concept tot eindproduct. Uiteindelijk is het natuurlijk pas af als dit eind-product succesvol op de markt ge´ntroduceerd is en goed verkoopt. Daarbij is volledige, juiste en tijdige communicatie, zowel in- als extern een must.

Mijn kernkwaliteiten zijn: doorzettingsvermogen, doelgericht, analystisch, bruggenbouwer, enthousiast, betrokken, sta voor wat ik zeg!