emovements

visie
over mij

voor wie

coaching zakelijk

coaching particulier

training

meeting to the point

presteren onder druk

marketing

ervaringen

workshops

referenties  

contact

privacy  

Coaching Particulier

Haptonomie biedt de mogelijkheid om opnieuw kennis te maken met je eigen lichaam. Je lichaam kan je veel "vertellen" over jezelf, over je omgeving en over je relaties met anderen. Datgene wat je lichaam te vertellen heeft Ėof laat voelen- wordt helaas vaak makkelijk overgeslagen of onbelangrijk gevonden. We vergeten bijvoorbeeld tijdens sport om van ons lichaam te genieten bij het bewegen, omdat we met conditieverbetering bezig zijn. We slaan geen acht op signalen van ons lijf omdat we geen tijd hebben. We luisteren niet naar onze gevoelsmatige behoeften, omdat we denken dat dit niet verstandig is. Deze gerichtheid op snelheid, effect en verstandelijkheid overspoelt dan de gevoelsmatige waarde van ons leven. Dit kan tot onvredegevoelens leiden, tot verstoorde relaties en tot het ontstaan of verergeren van lichamelijke klachten en psychische problemen.

Voor afspraken ben ik bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 026 Ė 327 20 39.
Graag tussen 8.00 uur en 17.00 uur maandag t/m vrijdag. Mocht je onverhoopt mijn voicemail krijgen: spreek deze dan in en ik bel zo spoedig mogelijk terug. Tijdens de behandeling van een cliŽnt vind ik het namelijk niet gepast de telefoon op te nemen. Hiervoor vraag ik je begrip. Indien je een afspraak wilt annuleren, houdt er dan rekening mee dat je dit uiterlijk 1 dag van te voren doet.

Annuleringen die meer dan 24 uur van te voren gedaan worden, worden niet in rekening gebracht.

Consult-tarief particulieren
Het tarief wordt berekend per consult van 45 minuten (excl. btw). Vaak wordt de cliŽnt door een huisarts verwezen, maar je kunt ook zelf het initiatief nemen voor het maken van een afspraak.
Voor ziektekostenvergoeding kan je het beste contact opnemen met de verzekeraar.